Designkök / modeller

År 2022 firar Multiform 40-årsjubileum. Därmed befäster vi vår position på marknaden och vi är stolta över att våra gamla snickeritraditioner fortfarande har ett berättigande. Vi snickrar alla våra designkök i Kibæk, där vi värnar om detaljerna.

När du köper ett kök från Multiform kan du vara säker på att få ett snickerikök av bästa kvalitet. Här granskas allt material noga av våra duktiga snickare som arbetar mycket hängivet.

Form 1

Som namnet antyder var Form 1 den första serien vi utvecklade. Den är en del av vårt DNA och är lika modern och aktuell idag som när den såg dagens ljus för första gången för 40 år sedan. Serien är inriktad på kvadratformen, som tillför styrka, enkelhet, elegans och lugn till uttrycket. Allt förstärks av framkantslisten på stommen i massivt trä. Form 1 betraktas idag som en dansk designklassiker i linje med de ikoniska möbelklassiker som utvecklades på 50-talet.

Form 2

När Form 2 ritades 1997 var målet ett minimalistiskt uttryck där man inte skulle kompromissa med funktionaliteten. Form 2 fick snabbt klassikerstatus och har sedan dess tillfört ett stilrent uttryck – inte bara i köket, utan i hela hemmet. Form 2 är tidlöst och klassiskt och kommer att upplevas som relevant och funktionellt i flera generationer framåt.

Form 6

Form 6 kännetecknas av ett ärligt utseende där de tydliga horisontella linjerna bryter av och samtidigt fungerar som grepp. Här utnyttjas den nästan 80 cm höga stommen på ett optimalt sätt både på höjden och på djupet, och lådorna är utrustade med ett mekaniskt stängningssystem i absolut toppklass. Här är medlen enkla – och möjligheterna oändliga.

Form 8

Vackra, gamla hus och lägenheter restaureras och många är trogna originalet, men vill ha en modern, nordisk och stilren tvist. Detta är bakgrunden till Multiforms ny köksklassiker, Form 8. Den nya köksmodellen är en tolkning av lantköket i ett modernt uttryck som passar in i de många hem som fokuserar på det nordiska formspråket och stilren stil.

Form 45

Form 45 såg dagens ljus 2014 och det dröjde inte länge innan världen fick upp ögonen för dess unika design. Form 45 vann det prestigefyllda designpriset från Archiproducts Design Awards både 2017 och 2018. Det är naturligtvis glädjande när yrkesfolk hedrar vårt arbete, men det viktigaste är att köken även fungerar i hemmen. Den banbrytande designen, där alla kanter är snedskurna i 45 grader, suddar ut skillnaden mellan front och sida och ger ett unikt, svävande uttryck.

Badrum, garderob och walk-in-closet

Den unika kombinationen av perfekt funktion och tidlös estetik ligger inte bara i designlösningarna för ditt kök. Långt därifrån. Multiform erbjuder eleganta kvalitetslösningar för hela ditt hem och gör det möjligt att skapa en sammanhängande stil och helt nya rumsförnimmelser. Alla delar specialbyggs åt dig. Du kan kombinera färger, material och träslag så att du får ett utseende som passar dina önskemål och behov perfekt. Med Multiform får du möjligheten att förändra ditt hem på ett sätt du inte trodde var möjligt. Med Multiform får du muligheden for at forandre dit hjem på en måde, du ikke troede var mulig.