UNIKA MÄSTERVERK

Alla möbler som kommer från Multiform är noga genomtänkta så att de uppfyller hemmets behov och önskemål när det gäller livsstil och funktionalitet, men har också den specifika stil som passar in i arkitekturen och hemmets allmänna inredning. Därför ritas våra kök och möbler av arkitekter och formgivare som är specialister på inredningsdesign, som omfattar både industriell design, konsthantverk, möbelkonst, arkitektur och rumsdesign.

Köket är ofta familjens viktigaste samlingspunkt. Därför ställs höga krav på rumsdesignen med fokus på detaljer, textur och helhet. Dessutom finns en lång rad viktiga saker att ta ställning till om man vill att den dagliga användningen av köket inte bara ska vara optimerad, utan också njutningsfull: belysning, sammansättning, matlagningsstil, rytm, arbetszoner, flöde och texturer med mera.

 

– Med en arkitekt inblandad i byggandet av ditt nya kök kommer du att uppleva att köket samspelar med rummet och får en arkitektonisk kvalitet som överensstämmer med resten av huset, perioden, livet i huset och de funktionella behoven.

Piet Rose, Arkitekt

Våra designer utgår naturligtvis från våra genomtänkta modeller och utvecklar projektet utifrån dessa. Men det viktigaste i vår rådgivning är alltid våra kunder och deras önskemål. Därför vill vi alltid inspirera till kreativa lösningar, detaljer och materialval som gör ditt nya kök, badrum eller din hallmöbel till ett mästerverk som inte bara är funktionellt och vackert utan också helt unikt.