Form 8 / Modern klassiker

Vackra, gamla hus och lägenheter restaureras och många är trogna originalet, men vill ha en modern, nordisk och stilren tvist. Detta är bakgrunden till Multiforms ny köksklassiker, Form 8. Den nya köksmodellen är en tolkning av lantköket i ett modernt uttryck som passar in i de många hem som fokuserar på det nordiska formspråket och stilren stil.

Form 8 / Case Odense

Form 8 är en klassiker. Därmed blir detta kök en självklar förlängning av villan från 1923. Här smälter det karakteristiska uttrycket hos Form 8 samman med de vackra stuckaturtaken, fiskbensparkettgolven och de höga panelerna. Allt är perfekt balanserat och upplevs som enkelt men ändå exklusivt – inte minst tack vare den vackra marmorskivan som tillför intressanta kontraster till det ljusa köket.

AVGÖRANDE SKILLNADER

Om ytan ska målas är det viktigt att man hittar helt rätt färg. Människan kan i genomsnitt se 10 miljoner olika färger. Hos Multiform finns inga begränsningar – inte ens när det gäller färg. Vi erbjuder alla de färger som de två vanligaste färgsystemen för målade ytor erbjuder (RAL- och NSC-systemet). På så sätt kan vi se till att ditt kök får exakt rätt färg.

Vi avslutar med att lägga på klart, vattenbaserat lack på alla ytor. Det bidrar till att hålla ytorna – vare sig de är omålade eller målade – vackra i många år utan att det belastar miljön.

– Ett kök handlar inte bara om det praktiska och funktionella. Det handlar också om att njuta i vardagen.

Carsten Michelsen, Designer

Form 8 / Specifikationer

Om Form 8 /

Med Form 8 omdefinierar vi det nordiska lantköket och kombinerar lantlig idyll med exklusivitet.

Materialer /

Form 8 faner: 60 mm massiv ekramar med fyllning. Kvartsskuren ek eller betsad ek.
Form 8 målad: MDF-skivor med fräsning. Finns i alla färger.

Design /

Multiform, 2022