Badrum, garderob och walk-in-closet

Den unika kombinationen av perfekt funktion och tidlös estetik ligger inte bara i designlösningarna för ditt kök. Långt därifrån. Multiform erbjuder eleganta kvalitetslösningar för hela ditt hem och gör det möjligt att skapa en sammanhängande stil och helt nya rumsförnimmelser.

Alla delar specialbyggs åt dig. Du kan kombinera färger, material och träslag så att du får ett utseende som passar dina önskemål och behov perfekt.

Med Multiform får du möjligheten att förändra ditt hem på ett sätt du inte trodde var möjligt.

Badrum / Case Egernstrup

Rå betong och ek möter svart granit, lönn och mörk NCS- specialfärg i det här arkitektoniska mästerverket.

Ovan har vi visat exempel på några av de lösningar som vi har tagit fram för hemmets övriga rum. Vi upplever att ett sammanhängande hem, där material och ytor löper som en röd tråd genom kök, bad och garderober skapar en lugn inramning, som enkelt kan få nya utseenden genom små ingrepp i inredningen.

Vill du veta mer om dina möjligheter att skapa ett sammanhang i hemmet med kreativa, funktionella och estetiska lösningar kan du boka ett möte i en av våra butiker, där passionerade yrkesmän står redo att ge dig råd.

Få mer information om våra badrums- och garderobslösningar och låt dig inspireras av en yrkesutbildad arkitekt.

UNIKA MÄSTERVERK

Alla möbler som kommer från Multiform är noga genomtänkta så att de uppfyller hemmets behov och önskemål när det gäller livsstil och funktionalitet, men har också den specifika stil som passar in i arkitekturen och hemmets allmänna inredning. Därför ritas våra kök och möbler av arkitekter och formgivare som är specialister på inredningsdesign, som omfattar både industriell design, konsthantverk, möbelkonst, arkitektur och rumsdesign.