Företagsprojekter

Multiform är byggets kompetenta samarbetspartner och erfaren leverantör av kundanpassade lösningar för kök, tvättstugor, badrum och garderober i enastående snickerikvalitet. Våra produkter kan på ett enkelt sätt förstärka utformningen av ditt bygge. Hos oss träffar du kunniga fackmän med många års erfarenhet av rådgivning, projektledning och genomförande av såväl stora som mindre projekt.

Framför allt kan vi göra stor och positiv skillnad om vi får vara med ända från starten av ditt projekt. På så vis kan vi bidra med värdefull rådgivning och se till att vi får det viktigaste på plats vid rätt tidpunkt. Förberedelserna är av största vikt för att vi ska kunna uppnå bästa möjliga resultat.

Individuella lösningar

Vi formger alla kök specifikt för varje enskilt projekt och har ett starkt projekt-partner-koncept för hantering av kundval. Du får professionell rådgivning från våra arkitekter, inredningsarktitekter och designer, och vi ser till att lösningsförslagen konkretiseras med hjälp av våra visualiseringsverktyg. Resultatet är snygga 3D-illustrationer som blir ett viktigt bidrag i ditt försäljningsarbete.

Leverans i tid

På Multiform lägger vi största vikt vid att leverera kvalitet i rätt tid. Vi vet hur viktigt det är att personalen på bygget inte ska behöva vänta på kök, badrum eller garderober, som ofta är en del av det sista som monteras. Våra erfarna montörer arbetar professionellt och effektivt och är vana vid korta deadlines. När köken är monterade sker en formell avstämning där alla kök granskas noggrant. Om något skulle vara fel eller saknas rättar vi snabbt till det.

Professionell projektledning gör att tidsplanen håller

Vi erbjuder kompetent projektledning från början till slut. Vårt mål är att hela processen ska rulla på friktionsfritt och att den avtalade tidsplanen ska hålla.

Vi vet att det är viktigt för dig att bara ha en enda kontaktpunkt. Vi har kompetenta medarbetare i varje enskild butik och en stark backup i form av huvudkontoret i Kibæk. Vi har erfarenhet av att leda många prestigefyllda projekt under många års tid.

Exempel på företagsprojekt

Se exempler på företagsprojekt här.

 

Snickerihantverk i särklass

Med Multiform får du ett prisbelönt, handgjort snickarkök med tidlös design, utsökta material och genomtänkta detaljer. Klassiskt och tidlöst blir aldrig otrendigt, och den kompromisslösa kvaliteten håller från generation till generation.

Lådor

Vi tillverkar alla trälådor för hand på äkta snickarvis. Alla lådor levereras med sidor i massiv, lackerad lönn eller ek och fogas samman med traditionell laxstjärtsinkning.

Lådornas botten består av ett tre millimeter tjockt kompaktlaminatskikt som monteras i en not i lådsidorna. Resultatet blir snygga och starka lådor som håller i generationer.

Stomme

Skåpstommarna tillverkas i ett kraftigt melaminbelagt material som är 19 mm tjockt. Bakbeklädnaden är 8 mm tjock och monteras i en not. På så vis säkras extra stabilitet och lång livslängd.

Faner

Våra fanerspecialister arbetar både med klassiskt kvartskuret faner och planskuret faner med vackra genomgående ådringar. Som en tilläggstjänst sparar vi ett identiskt skikt planskuret faner i minst ett år, ifall en skada skulle uppstå på till exempel en låda.

När vi skapar designklassikern Form 1 uppnår vi det snygga, enhetliga uttrycket genom att lägga faner av allra finaste kvalitet ovanpå det massiva träet som till sin natur skiftar i både färg och struktur.

Lack

Multiforms lackspecialister handlackerar ytorna med en stark vattenbaserad lack. Målade ytor avslutas med et genomskinligt topplack vilket minimerar risken för repor och märken från till exempel bältesspännen. Ytan ger även stor färgstabilitet och extra lång livslängd.