Samarbetspartner

På Multiform är vi experter på handgjorda snickerikök med tidlös design, utsökta material och genomtänkta detaljer. Vi vet nästan allt som är värt att veta om kök som håller i flera generationer. Bänkskivor, armaturer, vitvaror, belysning – och allt annat – ska passa in i köket. Därför samarbetar vi med de bästa experterna och varumärkena.

Vårt samarbete med utvalda partner handlar om att kunna erbjuda den bästa upplevelsen. Vi ser till att ditt Multiform-kök levereras med bänkskivor, armaturer och vitvaror från företag som delar vår inställning till kompromisslös kvalitet. Hela köket är anpassat efter dina önskemål och behov – och självklart får du allt samlat i en enda offert.

“Vårt samarbete med utvalda allianspartner handlar om att kunna erbjuda den bästa upplevelsen.”

Allan Meyer, CEO

Vitvaror

I samarbete med Gaggenau, Miele och Siemens ger vi dig råd om val av vitvaror och professionella tekniker för att hitta det som passar just din matlagning. Med utgångspunkt i funktionalitet, material och estetik erbjuder vi dig även professionell rådgivning och goda råd kring valet av köksfläkt. När köket är den plats där man både lagar mat och umgås med varandra är det ännu viktigare med bra ventilation.

Hvidevarer – Gaggenau, Miele och Siemens

Läs mer om våra partners inom vitvaror här:

Bänkskivor – Mølballe, Borderstone og DFI-Geisler

Förutom Mølballe och Borderstone erbjuder Multiform även bänkskivor från DFI-Geisler som är Europas ledande leverantör av bänkskivor till kök, badrum och bostäder.

VVS-armaturer

Vola har sedan 1968 tillverkat vattenkranar och armaturer i tidlös, skandinavisk design, i samarbete med kända designer som exempelvis Arne Jacobsen.

Den kokande vattenkranen från Quooker fixar en snabb kopp kaffe, skållar skärbrädan och blancherar enkelt grönsakerna.

Dornbracht har sedan 1950 stått för tillverkningen av exklusiva designarmaturer till kök och badrum, och står för överlägsen produktkvalitet, avancerad produktion och banbrytande design som har vunnit många internationella priser.

VOLA, QUOOKER Och DORNBRACHT

Läs mer om våra partners här:

KÖKSHÅLL OCH HANDTVÄTT

Hos både BLANCO och KUMA kan du hitta diskhoar i många storlekar, färger och former, vilket ger ett brett utbud till ditt Multiform-kök. Vi arbetar bara med de bästa, därför kommer du även att uppleva toppkvalitet hos våra partners.

BLANCO OCH KUMA

Läs mer om både Blanco och Kuma här:

Ljus

Louis Poulsen

1924 skapade Poul Henningsen sin banbrytande Paris-lampa för Louis Poulsen, och hans tillvägagångssätt för att utforma belysning kan spåras direkt tillbaka till hans syn på dualiteterna inom design och ljus. Louis Poulsen grundades 1874 och är fast rotat i den skandinaviska designtraditionen, där form följer funktion. I nära samarbete med designer och arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell och andra talanger har Louis Poulsen etablerat sig som en av de viktigaste globala leverantörerna av arkitektonisk och dekorativ belysning.

Möbler

Fredericia Furniture

Fredericia Furniture är ett danskt designhus med stolt tradition. En tradition av att känna till, värna om och utveckla det hantverk som vi kallar design.

Företagets verksamhet bygger på enkla värderingar. Värderingar om enastående kvalitet skapad av äkta material, fokus på funktionalitet och en nedärvd förståelse för detaljernas betydelse. Fredericia Furniture har ett nära samarbete med en utvald krets av designer som alla kännetecknas av exceptionellt hög designintegritet och strävar efter att utveckla framtidens förmågor.

Ambitionen är alltid att handplocka, tillverka och leverera modern design. Möbler som förhöjer miljön och livet i de rum de används i. Möbler med en estetisk karaktär, som är vackert bearbetade och som förtjänar att kallas ”modern originals”.

Vi erbjuder ett möbelsortiment för kök och matrum, som exempelvis Den Spanske Spisebordsstol och Spine-kollektionen, med rent och modernt formspråk designat av Space Copenhagen.