Om Multiform

Allt vi på Multiform gör handlar om att skapa produkter som berikar varje hem både idag – och på sikt. Vi arbetar utifrån en mycket gedigen grund som en del av koncernen Ballingslöv International. Alla våra tidlösa lösningar utvecklas och förverkligas i Danmark med material av högsta kvalitet och minsta möjliga avtryck på klimat och miljö. Så har vi arbetat sedan företaget grundades 1982 och så tänker vi fortsätta i många år framöver.

Rum som rymmer liv

På Multiform har vi tydliga förhållningssätt till många saker. Inte minst till kvalitet, rådgivning och tidlös design. Våra förhållningssätt har sina rötter i vår kärlek till det unika hantverket. Ett kvalitetskök tillverkas med klassiska snickerimetoder och skapar rumsupplevelser utöver det vanliga. Vi tror på att livet levs bäst inom perfekta ramar där till och med den allra minsta detaljen passar in i en större helhet – för varje enskild individ. Vi erbjuder personlig vardagsarkitektur.

 

“VVi är glada över vår långa historia, men vi gläder oss också över att våra kök varje dag bekräftar oss genom att håll – både när det gäller funktion och när det gäller design. Vår kvalitet lönar sig – både idag och på sikt.”

Allan Meyer, CEO

Kompromisslös kvalitet

Prisbelönt, handgjort snickarkök med tidlös design, utsökta material och genomtänkta detaljer. Klassiskt och tidlöst blir aldrig omodernt, och den kompromisslösa kvaliteten håller från generation till generation.

Engagerad rådgivning från yrkesexperter

Hos Multiform får du alltid råd av engagerade och yrkesutbildade arkitekter, inredningsarkitekter och designer som hjälper dig att skapa vackra och funktionella rum som passar in i den befintliga arkitekturen i ditt hem och där perfekt balans råder mellan estetik och praktikalitet.

Unikt och skräddarsytt

Varje enskilt Multiform-kök är unikt och skräddarsytt just för dig – ett handgjort, lyxigt kök i exakt den bredd, den höjd och det djup som passar just din bostad och dina behov. Om vi måste bygga skåp på exakt 72,8 cm för att symmetrin ska bli perfekt, så gör vi det.

Snyggt både invändigt och utvändigt

Ett Multiform-kök är lika snyggt på insidan som på utsidan, eftersom du kan välja mellan vit eller grå melamin på utsidan, och mellan faner, laminat eller bets i valfri nyans på insidan.

HÅLLBARHET

För oss på Multiform är hållbarhet en del av vårt DNA. Våra kök kännetecknas av tidlös design, noggrant utvalda material och ett kompromisslöst utförande som har sina rötter i stolta snickeritraditioner. Multiform är köksklassikern som håller i decennier – precis som de bästa möbelklassikerna.

Lång leveranstid minimerar förbrukning av naturens resurser. Det samma gör vår dagliga insats för hållbara lösningar. Det gäller allt från certifiering av trä till förbrukning av energi och avfallssortering.