FORM 6 /

Form 6 kännetecknas av ett ärligt utseende där de tydliga horisontella linjerna bryter av och samtidigt fungerar som grepp. Här utnyttjas den nästan 80 cm höga stommen på ett optimalt sätt både på höjden och på djupet, och lådorna är utrustade med ett mekaniskt stängningssystem i absolut toppklass. Här är medlen enkla – och möjligheterna oändliga.

Form 6 / Case Sejs

Här är trä ett genomgående element som inte bara binder samman köket utan hela huset. De genomgående fronterna i planskuren europeisk rökt ek fungerar som en självklar förlängning av fönsterkarmarna och trätaket. För att skapa en kontrast till träet är köket utrustat med en mattslipad stålbänkskiva som reflekterar ljuset på ett helt fantastiskt sätt.

UNIKA MÄSTERVERK

Alla möbler som kommer från Multiform är noga genomtänkta så att de uppfyller hemmets behov och önskemål när det gäller livsstil och funktionalitet, men har också den specifika stil som passar in i arkitekturen och hemmets allmänna inredning. Därför ritas våra kök och möbler av arkitekter och formgivare som är specialister på inredningsdesign, som omfattar både industriell design, konsthantverk, möbelkonst, arkitektur och rumsdesign.

– Med Form 6 bygger vi vidare på vår stolta tradition och förenar ett robust snickerihantverk med modern design.

Dorte Brandt, Designer

Form 6 / Specifikationer

Om Form 6 /

Med Form 6 bygger vi vidare på vår stolta tradition och förenar ett robust snickerihantverk med modern design. Vi hyllar den vackra asymmetrin och leken med brutna linjer i köket.

Material /

Faner: kvartskuret
Svart ek, rökt ek, cracked oak, burned ebano, målat med polarvit, målat med högglans och målat med glans 25.

Design /

Dorte Brandt, 2009