Showrooms / Malmö

ÖPPETTIDER /

Måndag – torsdag 11.00 – 17.00

Fredag 11.00 – 16.00
Lördag 11.00 – 15.00

Om du önskar boka ett designmöte utanför ordinarie öppettider kan du kontakta oss på tel +46 40 61 70 730  eller via mail aa@multiform-malmo.se

————————————-

*Sommarens öppettider
( 1. juni til 1. september )

Öppet som vanligt alla vardagar.

Lördag öppet efter överenskommelse

Boka ett möte

Detaljerna, kvalitén och kärleken till hantverket är det vi värdesätter mest och finner i Multiforms moderna sortiment.

Unik dansk design och skräddarsydda kök hos Multiform Malmö

På Multiform Malmö skapar vi unika kök, badrum och garderober, skräddarsydda för våra kunders livsstil. Oavsett om du väljer ett traditionellt designkök som vår Form 2, eller ett modernt kök i Form 45 i svartoxiderat stål eller ett lyxigt kök i mässing, är kvaliteten konstant: äkta dansk design.

Våra arkitektritade kök är kända för sin mångfald – från lyxiga kök, träkök, lantkök och shakerstil. Upplev vårt hantverk med massiva trälådor och utsökta detaljer som mönsteranpassad faner i tex valnöt eller ek. Vi är extra stolta över vår köksinredning, våra trälådor i massivt trä gör våra designkök till ett riktigt exklusivt kök.

Besök vårt showroom i Västra Hamnen, Malmö. Upplev vårt breda sortiment av exklusiva kök, badrum och garderoblösningar. Varje kök hos Multiform är en unik design, byggd från grunden av våra skickliga snickare. Våra handgjorda snickeri kök är anpassade till dina exakta behov.

Boka ett designmöte hos Multiform i Malmö. Låt oss hjälpa dig att förverkliga ditt drömkök, skapt för att hålla i generationer.

Anna Albinsson

Eva-Lotta Rönndahl

UPPLEV VÅRT SHOWROOM I ETT 360 GRADERS DIGITALT RUM

Kom in och upplev Multiform Malmö, en butik med både det klassiska och nyskapande snickeriköket i kombination med klassiska designikoner.

/ Klicka och upplev vårt showroom i ett 360 graders digitalt rum

Kökdesign är ett multidisciplinärt yrke, som handlar om både rum, ljus, funktion, proportioner, mode och estetik. Vi förenar och förfinar rummets skönhet, stil och funktion utifrån de arkitektoniska ramarna, funktionella krav och inte minst dina individuella inredningsdrömmar.

Varje nytt kök, bad eller garderob från Multiform Malmö är unikt; det skräddarsys, planeras och ritas med utgångspunkt efter våra kunders vardag, hem och liv. Vare sig man väljer ett mer traditionellt danskt kök i Form 2 med köksbranschens tåligaste lack eller nytänkande design i Form 45 med fasning av luckan eller svävande sockel så är den gemensamma nämnaren alltid densamma: Dansk design av högsta kvalité. Mönsteranpassade faner i valnöt, ek eller rökt ek och dove-tail trälådor i lönn eller ek är funktioner som gör vårt jobb som designers inspirerande. Vi är helt enkelt förälskade i Multiform.

I vår butik får du en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder ett showroom med ett brett sortiment av kök, badrum och garderobslösningar. Multiform kök är moderna, innovativa och minimalistiska i kombination med en hög funktionalitet och kvalité. Varje kök är unikt och tillverkas från grunden av våra autentiska snickare. Våra kök är handgjorda och skräddarsydda utifrån dina behov. Allt är genomtänkt in i minsta detalj, både utifrån estetiska aspekter och ur hållbarhetssynpunkt. Tveka inte att boka ett designmöte med oss på Multiform i Malmö så hjälper vi dig att ta fram ditt drömkök som kan användas i generationer framöver.