Butikker / København

Form 45 / Sortoxideret stål er det design og snedkerkøkken fra Multiform, som har de skarpeste detaljer, da de 45 grader skal passe sammen på få millimeter. Dette giver samtidig et markant og minimalistisk design, som er et godt match sammen med øvrige naturmaterialer som marmor, granit, træ etc.

Det er kvalitet i særklasse og håndværksmæssigt en ren kærlighedserklæring til materialerne og ikke mindst de, der skal leve i det. Kom ind og oplev Multiforms store showroom centralt placeret i København og få rådgivning af faguddannede indretningsarkitekter og designere.

Grønningen 1
1270 København K

Tel: 3250 1021
lh@multiformcopenhagen.com

ÅBNINGSTIDER* /

Mandag – fredag
10.00 – 17.30

Lørdag
10.00 – 14.00

————————————————-

* Sommerferie lukket i uge:

Uge 29 | 15. – 21. juli
( hele ugen )

Uge 30 | 22. – 28. juli
( hele ugen )

Er tilbage igen, mandag den 29. juli

Boka ett möte

Få eksklusive oplevelser i Multiform København, hvor indretningsarkitekterne står klar til at vise dig et stort univers indenfor indretning af alle rum.

REFERENCER OG CASES

Kronen på værket
I dette ekstraordinære hjem er køkkenet kronen på værket. Messingkøkkenet står skarpt i det stilfulde hjem, som ellers er holdt i mørke farver.

/ Læs mere

Globetrotterens italiensk inspirerede boligdrøm
Den nye Charlottenlund ejendom rummer 5 boliger og  og er et fint eksempel på, hvordan selv et mindre og samtidig nybygget hjem formår at fortælle personlige historier.

/ Læs mere

Et hus med mørke toner og rolig elegance
Et hus med mørke toner og rolig elegance, hvor en særlig elegance er fanget i et eklektisk interiør, der skaber en gemmengående linje af brun, sort og grå.

/ Læs mere

REFERENCER OG CASES

Køkkener til eksklusive byhuse på privat ø
Eksklusive køkkener og garderober til 43 luksus-byhuse på den private ø Sivholm, der ligger midt i Københavns Sydhavn.

/ Læs mere

Rå Københavner-lejlighed i New Yorker stil
En lejlighed i Københavns Sydhavn med New Yorker loft stemning og rammer af mørk marmor, velour, læder og jern

/ Læs mere

Nybygget funkishjem med grønne linjer
Her har familien omgivet sig med velour, orientalsk nips og mørkt træ for at skabe personlighed i dens nye funkisvilla.

/ Læs mere

Lene Halse

Interior designer, CEO & Mdd
Mobil: 2448 0393
lh@multiformcopenhagen.com

Lotte Stæhr

Interior designer
Mobil: 2257 5822
ls@multiformcopenhagen.com

Kirsten Krøjer

Interior designer
Mobil: 4060 5307
Kk@multiformcopenhagen.com

 

Kristoffer Krog Fahlgren

Kim Christensen

Snedker

Szymon Gwizdak

Montør

Claus Fisher

Snedker

Mikael Holck

Snedkermester & Totalentreprenør

Dennis Vagtholm

Snedker

Simon Henriksen

Snedker

UTSTÄLLNINGSMODELLER – UTVALDA MODELLER MED UTSTÄLLNINGSRABATT

Multiform København – Gaggenau induktionskogeplade

GAGGENAU induktionskogetop, serie 400, model CV282101, bredde 80cm

Multiform København – FORM 1 opbevarings / vitrineskab

Opbevarings skab/vitrineskab m. indvendig finer i røget eg. Form 1 røget eg, med massive kanter i røget eg og skuffer i massiv eg med fingertappede samlinger. Glashylder bag vitrinelåger.

VACKRA EXKLUSIVA SNICKERI- OCH DESIGNKÖK MED NORDISK KVALITET OCH ELEGANS MITT I KÖPENHAMN

Hos Multiform Köpenhamn skapar vi autentiska kök med karaktär i klassisk skandinavisk stil och av de bästa naturmaterialen som väljs ut omsorgsfullt för hand. Vårt minimalistiska Form 2-kök är ett av våra bästsäljande kök, vilket man förstår när man ser dess unika och stilrena uttryck. Det här är en äkta köksklassiker som aldrig blir omodern och har en kvalitet som håller i generationer. Vårt prisbelönta Form 45-kök i svartoxiderat stål är ett av de senaste tillskotten bland våra klassiska köksdesigner. Här får du ett spektakulärt snickerikök i en distinkt och elegant design där kvalitet och hantverk står i fokus.

 

VI SKAPAR DET PERFEKTA KÖKET FÖR DIG

Ett kök från Multiform är alltid specialtillverkat och skräddarsytt för att uppfylla varje enskild kunds behov, och därför är inget av våra kök det andra likt. Vi tar oss tid att prata med dig så att du kan berätta vilka drömmar du har kring ditt kök och vilket slags vardag det ska passa in i. Är ni till exempel en barnfamilj där köket ska fungera som er bas och samlingsplats i en hektisk vardag? Eller är ni ett par som uppskattar gastronomiska upplevelser och samtal över ett glas gott rött vin? Oavsett hur just dina förutsättningar och behov ser ut arbetar vi alltid hängivet för att hitta den bästa lösningen för dig. Vi låter oss inte begränsas av standarder utan tänker gärna utanför ramarna när det gäller att uppfylla din köksdröm.

 

EN HOLISTISK INSTÄLLNING TILL INREDNING

Hos oss på Multiform Köpenhamn är vår specialitet att tänka i helhetslösningar när vi designar unika rum för den enskilda kunden. Vi erbjuder helhetsinredningar för både kök, badrum och garderober i form av golv, väggfärg, belysning, konst och dekoration och hjälper dig därmed att skapa just det uttryck och den unika stil du önskar dig. Våra professionella inredningsarkitekter och formgivare har många års erfarenhet av inredning och av att skapa unika rum som ändå passar in i din bostad som helhet. Vi kan hjälpa dig med allt från färgskalor till belysningsplanering och heminredning.

PRODUKTER OCH MATERIAL I SÄRKLASS OCH FANTASTISK KVALITET

Materialen i våra kök håller högsta kvalitet och varje liten detalj väljs ut speciellt av våra snickare. I vårt snickeri i Kibæk tillverkas varje kök från grunden enligt klassisk snickartradition och utifrån klassiska principer som vittnar om ren kärlek och förståelse för materialen. Våra snickare vet att varje enskilt trästycke har sin egen unika särprägel och karaktär och därför sorteras allt trä och faner för hand för att skapa bästa resultat – varje gång. Genom att bygga allt från grunden uppnår vi kvalitetskök med avsevärt längre livslängd än man kan förvänta sig av ett färdigbyggt kök som finns på lager. Samtidigt är vi förvissade om att det engagemang och noggranna arbete vi lägger ner vid skapandet av varje enskilt kök ger långvarig effekt och ger kunderna något att glädjas åt varje dag. Allt vårt europeiska trä är självklart FSC-certifierat och vårt lack miljövänligt och vattenbaserat.

 

UNIKA DESIGNLÖSNINGAR FÖR BADRUM OCH GARDEROBER

Få samma känsla av exklusivitet och ”slow living” i ditt badrum och din garderob som i ditt Multiform-kök. Vi erbjuder eleganta och tidlösa kvalitetslösningar även till ditt badrum och din garderob, kryddade med vackra detaljer. Du kan välja mellan en mängd olika färger och material som du kan kombinera som du vill för att skapa ditt eget unika uttryck som passar just ditt hem. Våra inredningsarkitekter kan hjälpa dig att förverkliga dina visioner så att du kan skapa rum där estetik och praktik kombineras på allra bästa sätt.

Gå på upptäcktsfärd här på webbplatsen och låt dig inspireras av de lösningar vi har skapat för badrum och garderober.

 

INTERNATIONELLA LEVERANSER

Precis som vi hänger med vad som händer inom formgivning internationellt och vilka trender som råder i andra länder, ger vi även våra kunder som är bosatta i andra länder möjlighet att få ta del av vår unika skandinaviska design. Vi levererar internationellt och står redo att ta oss an alla utmaningar.