Case / Form 6 / Rønde

Här är de rena vita linjerna integrerade med väggar och tak och vävs på så sätt samman med husets arkitektur. Därför upplevs inte köket som ett insatt element. Diskretionen understryks av färgvalet – eller snarare bortvalet av detsamma.

De ödmjuka mattvita ytorna talar ett opretentiöst men elegant språk som lämnar plats åt det råare uttrycket hos väggar och golv. Det är ett kök som förenar ultraminimalism med ultrafunktionalitet.

Specifikationer

Material /

Vit och corian

Design /

Form 6

Observera att de karakteristiska mellanlisterna i Form 6 är genomgående och spänner över flera element för att undvika synliga stomfogar. Samspelet mellan de skarpa tunna och breda linjerna skapar en snygg grafisk stil.

Den modulindelade högskåpsväggen har valts i Form 6 på grund av dess vertikala, helintegrerade mellanlister, som framhäver rytmen och betonar det strukturella spelet som gör att alla högskåpselement blir en självständig del av huset.

 

 

Den polarvita matta ytan är extra slitstark tack vare det tjocka polyesterlacket som dessutom känns behagligt att röra vid. De polarvita elementen är därför mycket lämpliga för inbyggnad i rum där slitstyrka och taktilitet prioriteras.