Case / Form 6 / Struer

I det här köket bibehålls en unik balans genom intressanta motsatser. De tydliga ådringarna på de genomgående fronterna i planskuren amerikansk valnöt tillför en dramatik som kontrasterar mot stålbänkskivans lugn.

Träets värme utmanas av stålets svalka, och färgerna utmanas av komplementfärger. Det moderna köket är i sig en motsats till husets klassiska arv och ger på så sätt hela hemmet en modern prägel.

Specifikationer

Materialer /

Valnöt och stål

Design /

Form 6

Valnöt är varje snickares drömträslag och har alltid varit en viktig del av Multiforms fasta materialsortiment. Valnötsträets förfinade uttryck har under de senaste åren upplevt en renässans i takt med det ökade intresset för dansk möbelkonst från 1900-talet, då träslaget användes flitigt. Därför passar detta träslag så bra ihop med alla kända danska möbel- och designklassiker.

 

 

I vår fanerverkstad anpassas ådringen och uttrycken noggrant efter lådfronternas enskilda dimensioner och hela kökets längd, så att allt går perfekt ihop i minsta detalj och som helhet. De massiva greppkanterna är inbyggda i fronterna som en integrerad del av designuttrycket.