Case / Form 6 / Aabybro

De tydliga avgränsningarna är kännetecknande för det här köket. Rummets dimensioner bjuder in till större möbler som trots mörka toner aldrig blir för dominerande eftersom köket har bevarats i ett lungt flöde med konsekventa linjer.

Kökets mörka toner skapar dessutom en naturlig förbindelse mellan de ljusa väggarna och det mörka golvet. Färg- och materialvalen bidrar dessutom till att förena rummets råa kvaliteter med kökets elegans, och bänkskivan i massiv ljus ek tillför värme och bidrar till att skapa balans.

Specifikationer

Material /

Mörkegrå och ek

Design /

Form 6

”Det var viktigt för mig att köket blev mer än ”bara” ett kök – det skulle vara en integrerad del av huset. Köket/allrummet är ett rum med högt i tak som ligger i öppen förbindelse med resten av huset – härifrån är det inte långt till något.”

Elsebeth

Vi kan måla i samtliga NCS- och RAL-färger. Mörkgråmålad NCS är bara en av tusentals möjligheter. Vi är alltid redo att hjälpa dig med att mäta och ge råd om färger i inredningen.

Våra professionella formgivare och arkitekter har fokus på individualitet, sinnlighet och tolkning av rummets helhet ned till minsta lilla inredningsdetalj.