Badrum, garderob och walk-in-closet

Den unika kombinationen av perfekt funktion och tidlös estetik ligger inte bara i designlösningarna för ditt kök. Långt därifrån.

Multiform erbjuder eleganta kvalitetslösningar för hela ditt hem och gör det möjligt att skapa en sammanhängande stil och helt nya rumsförnimmelser. Alla delar specialbyggs åt dig. Du kan kombinera färger, material och träslag så att du får ett utseende som passar dina önskemål och behov perfekt.

Med Multiform får du möjligheten att förändra ditt hem på ett sätt du inte trodde var möjligt.

”Vi skapar enastående hem som utgör den perfekta inramningen för ditt liv – varje dag.”

Carsten Michelsen,
Designer

24 kvadratmeter för ren avkoppling

Vem drömmer inte om 24 kvadratmeter med plats för njutning och välbefinnande? Arkitektens eget badrum är inrett med designklassikern Form 1 i ek.
Läs mer …

Få inspiration till badrum och garderober

I Köpenhamns sydhamn bor paret Susse och Frederik Mortenson i en lägenhet som ramas in av mörk marmor, velour, läder och järn. Badrummet är inrett med svart ek och marmor. I Herning blev badrummet ett krypin i svart och vitt. Följ med in och upplev atmosfären.

Färger och material

Faner

Ek

Svartlaserad ek

Färgbetsad ek

Valnöt

Rötad ek

Målat

Svart

Mörkgrå

Antracit

Grafit

Pastell grå

Kritvit

Polarvit

Off-white

Kit

St. Pauls Blue

Mol

Laminat

Laminat tillverkas genom att impregnera papper i flera skikt och sedan pressa det under högt tryck och hög värme. Laminat är mycket formstabilt och har stor motståndskraft mot slag, slitage, fukt och vatten och är perfekt för badrum och garderob.

Kritvit

Off-white

Beige

Pastell grå

Antracit

Grafit

Svart

Fenix laminat

Ett nytt, revolutionerande ytskikt baserat på nanoteknik. En exklusiv yta som känns mjuk under fingertopparna. Med sin matta yta är den lågreflekterande och ytan är avvisande mot avtryck av feta fingrar.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Metall

Stål

Curlet stål

Mässing

Svartoxiderat stål

Ovan har vi visat exempel på några av de lösningar som vi har tagit fram för hemmets övriga rum. Vi upplever att ett sammanhängande hem, där material och ytor löper som en röd tråd genom kök, bad och garderober skapar en lugn inramning, som enkelt kan få nya utseenden genom små ingrepp i inredningen.

Vill du veta mer om dina möjligheter att skapa ett sammanhang i hemmet med kreativa, funktionella och estetiska lösningar kan du boka ett möte i en av våra butiker, där passionerade yrkesmän står redo att ge dig råd.

Få mer information om våra badrums- och garderobslösningar och låt dig inspireras av en yrkesutbildad arkitekt.