Project Description

Multiform Malmö

Form 1 kök med köksö i mässing hos Multiform Malmö

Detaljerna, kvalitén och kärleken till hantverket är det vi värdesätter mest och finner i Multiforms moderna sortiment.

Varje nytt kök, bad eller garderob från Multiform Malmö är unikt; det skräddarsys, planeras och ritas med utgångspunkt efter våra kunders vardag, hem och liv. Vare sig man väljer ett mer traditionellt danskt kök i Form 2 med köksbranschens tåligaste lack eller nytänkande design i Form 45 med fasning av luckan eller svävande sockel så är den gemensamma nämnaren alltid densamma: Dansk design av högsta kvalité. Mönsteranpassade faner i valnöt, ek eller rökt ek och dove-tail trälådor i lönn eller ek är funktioner som gör vårt jobb som designers inspirerande. Vi är helt enkelt förälskade i Multiform.

Välkommen till Multiform köksbutik i Västra Hamnen, Malmö. I vår butik får du en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder ett showroom med ett brett sortiment av kök, badrum och garderobslösningar. Multiform kök är moderna, innovativa och minimalistiska i kombination med en hög funktionalitet och kvalité. Varje kök är unikt och tillverkas från grunden av våra autentiska snickare. Våra kök är handgjorda och skräddarsydda utifrån dina behov. Allt är genomtänkt in i minsta detalj, både utifrån estetiska aspekter och ur hållbarhetssynpunkt. Tveka inte att boka ett designmöte med oss på Multiform i Malmö så hjälper vi dig att ta fram ditt drömkök som kan användas i generationer framöver.
Multiform Malmö
Dockplatsen 8
211 19 Malmø

Åbningstider
Mandag – torsdag 11.00 – 17.00
Fredag 11.00 – 16.00
Lørdag 11.00 – 15.00

Önskar ni boka in ett designmöte under tiden vi håller stängt så hör gärna av er så bokar vi in en tid som passar. Ni når oss på info.malmo@multiform.se eller tel: (0)40-61 70 730

Anna Albinsson
Interior designer och Showroom manager
Eva-Lotta Rönndahl
Interior Designer

Utställningsmodeller till salu i Multiform Malmö