Har alltid legat ett steg före

Gaggenau är ledande inom tekniken för ångtillagning och sund matlagning och kombinationen av Gaggenaus nya vakuumlåda och unika kombi-/ångugnar i ugnsserien 400 är den perfekta utgångspunkten för läcker och skonsam sous vide-tillagning.

Gastronomi och bra råvaror

I samarbete med Gaggenau, Miele, Neff och Siemens ger vi dig råd om val av vitvaror och professionell teknik för gott kaffe, ångad fisk och skonsam sous vide-matlagning. Med utgångspunkt i funktion, material och estetik är vi också en professionell diskussionspartner och ger dig goda råd om val av köksfläkt. När köket är en plats där man både lagar mat och umgås med varandra, blir det ännu viktigare med bra ventilation.

333 years in the making

1683 hördes det nya ljud djupt inne i Schwarzwald. Det var dånet från flammorna och bankandet av hamrarna mot den smälta metallen. Eran med det industriella hantverket slog ner som ett hammarslag, och det blev starten på den tyska ingenjörskonsten.

Unik och handgjord

Hos Mølballe slipar, polerar och ytbehandlar erfarna hantverkare din bänkskiva för hand. Mølballe tillverkar unika bänkskivor med en exklusiv finish till kunder som sätter stort värde på kvalitet, hantverk och estetik.

Multiform erbjuder även bänkskivor från DFI-Geisler, som är Europas ledande leverantör av bänkskivor till kök, bad och bostäder, samt helgjutna diskhoar och bänkskivor från Kuma.

En exceptionell
vattenkran

Lot ger ett skulpturalt intryck. En mycket arkitektonisk armatur, diskret och just därför slående i sitt uttryck. Dornbracht har sedan 1950 stått för tillverkning av exklusiva designarmaturer till kök och bad och står för sublim produktkvalitet, avancerad tillverkning och banbrytande design som har vunnit många internationella utmärkelser.

Dornbracht, Vola
och Quooker

Vola har sedan 1968 producerat vattenkranar och armaturer i tidlös, skandinavisk design, i samarbete med kända designer som exempelvis Arne Jacobsen.

Den kokande vattenkranen från Quooker klarar en snabb kopp kaffe, skållar skärbrädan och blancherar enkelt grönsakerna.

We design to shape light

1924 skapade Poul Henningsen sin banbrytande Paris-lampa för Louis Poulsen, och sättet att designa på för att skapa ljus kan spåras direkt tillbaka till hans syn på dualiteterna inom design och ljus. Louis Poulsen grundades 1874 och är fast rotat i den skandinaviska designtraditionen, där form följer funktion. I nära samarbete med designer och arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell och andra talanger har Louis Poulsen etablerat sig som en av de viktigaste globala leverantörerna av arkitektonisk och dekorativ belysning.

Mot bakgrund av vår kunskap och erfarenhet av arkitektur, rumsförståelse och trender inom boende kan vi också ge dig råd om belysningen i din bostad. En rådgivning resulterar i att du får en unik lösning som passar i ännu högre grad till din bostad.

Hitta en Multiform-butik nära dig