Form 6 – snickrat kök

Form 6 präglas av enkelhet och lek med asymmetri för att framhäva den minimalistiska designen. Här förenas traditionerna från ett stolt snickerihantverk med modern design. Vi vill framhålla de brutna linjerna eftersom det är både nytänkande och klassiskt på en och samma gång.

Designen bygger på synliga mellanlister som fungerar som grepp. Det är enkelt, och det är snyggt – visuell perfektion.

Vi kan erbjuda dig många olika träsorter och ytor, vilket gör att vi kan skapa individuella lösningar som passar in i den befintliga arkitekturen i din bostad. På Multiform ser vi inte på köksdesign som något som skiljer sig från övrig design. I dag är köket hemmets hjärta, och därför handlar det om att integrera köket helt och hållet med bostadens övriga inredning.

Låt dig inspireras

I snörräta rader ligger radhusen i kvarteret Kartoffelrækkerne med sina karakteristiska gavlar och gotiskinspirerade arkitektur. Följ med in i bostaden som är inredd med ett Form 6-kök helt i vitt. Upplev patriciervillan i Hunderup-kvarteret i Odense med utsikt över zebror och giraffer och häng med in i det gamla skeppsvarvet, The Old Yard, som ligger längst ut på hamnområdet i Ålborg.

– Med Form 6 bygger vi vidare på vår stolta tradition och förenar ett robust snickerihantverk med modern design.

Dorte Brandt,
Designer

Nytt designkök i den gamla villan

Patriciervillan i Hunderupkvarteret i Odense har ett unikt läge direkt i anslutning till Odense Zoos savannområde, där giraffer och zebror betar på andra sidan staketet längst ned i trädgården. Klicka på bilden och följ med in i bostaden där modern design kombineras med organiska material, textilier och nyanser i brunt, grått och rosa.

Kompromisslös kvalitet

Vi använder uteslutande kompromisslösa material, utvalda och hanterade av experter. Våra fanerspecialister arbetar både med klassiskt kvartskuret faner och planskuret faner med genomgående ådring i Form 6-serien.

Trä

Svartbetsad ek

Färgbetsad ek

Burned Ebano

Rustik ek

Ek

Lönn

Valnöt

Rötad ek

Målade ytor

Vi förseglar alla ytor på luckor, lådor och sidor med polyuretanlack. Det gör våra kanter och fronter ovanligt slitstarka och ljusäkta. De blir också motståndskraftiga mot svarta rispor från t.ex. skärpspännen och byxknappar.

Svart

Mörkgrå

Antracit

Grafit

Pastell grå

Kritvit

Polar Vit

Off-white

Kit

St. Pauls Blue

Mol

Fenix laminat

Ett nytt, revolutionerande ytskikt baserat på nanoteknik. En exklusiv yta som känns mjuk under fingertopparna. Med sin matta yta är den lågreflekterande och ytan är avvisande mot avtryck av feta fingrar.

Bianco Kos

Castoro Ottowa

Grigio Londra

Beige Luxor

Nero Ingo

Grigio Bromo

Grigio Efeso

Grigio Antrim

Specifikationer

OM Med Form 6 bygger vi vidare på vår stolta tradition och förenar ett robust snickerihantverk med modern design. Vi hyllar den vackra asymmetrin och leken med brutna linjer i köket.
MATERIAL Faner: kvartskuret
Svartbetsad ek, rökt ek, cracked oak, burned ebano, målat med polarvit, målat med högglans och målat med glans 25.
DESIGN Dorte Brandt, 2009

Få mer information om våra lösningar och få inspiration från en yrkesutbildad arkitekt.