Bli återförsäljare

Bli återförsäljare av snickrade kök från Multiform

Multiform är ett starkt varumärke på den danska marknaden för snickrade kök, och nu har du som känner branschen och brinner för snickrade kök chansen att bli en fristående återförsäljare av Multiform.

Som butiksinnehavare blir du en i gemenskapen av arkitekter, designers och inredningsarkitekter från Multiforms butiker i hela Norden och skapar personliga snickrade kök till kunderna, i nära samarbete med våra skickliga hantverkare på snickeriet i Kibæk. Multiform-teamet ger dig en grundlig utbildning i Multiforms unika produkter och tillverkningsmetoder och erbjuder gedigen hjälp med t.ex. affärsplan, budget och drift för att se till att du lyckas.

Varför välja Multiform

Ett starkt varumärke

Multiform är ett starkt varumärke inom snickrade kök i Danmark och internationellt. Multiform har både 2017 och 2018 tagit emot det prestigefyllda internationella designpriset Archiproducts Design Award för enastående design. Archilovers utsåg nyligen ett av våra projekt till ett av de bästa 2019 – bland fler än 50 000 internationella projekt. Projektet valdes tack vare sin enastående estetik, kreativitet och funktionalitet.

Prisbelönt, kompromisslös kvalitet

Multiform gör prisbelönta, handgjorda snickrade kök med tidlös design, utsökta material och genomtänkta detaljer. Klassiskt och tidlöst blir aldrig otrendigt, och den kompromisslösa kvaliteten håller från generation till generation. Med en stor bredd och ett omfattande sortiment kan du designa kök till kunder på mellanprisnivå eller till de som vill ha det mest exklusiva.

Ett yrkeskunnigt och passionerat utbyte

Hos Multiform ingår du i ett team av passionerade och yrkesutbildade arkitekter, inredningsarkitekter och designer som skapar kök med en arkitektonisk kvalitet som överensstämmer med resten av huset, perioden, livet i huset och de funktionella behoven. Det ger dig chansen till ett yrkeskunnigt och passionerad utbyte med kollegor.

Bli återförsäljare

Vi letar efter återförsäljare i Roskilde och Malmö för att fortsätta trenden med snickerikök för skandinaviska hem.

Bli återförsäljare av snickrade kök från Multiform i Roskilde

Bli återförsäljare av snickrade kök i Roskilde

I Roskilde finns en stor andel höginkomsthushåll, och det är en stad som visar en mycket positiv utveckling både när det gäller befolkningstillväxt och nya hus.

Dorthe Dietz har varit återförsäljare för Multiform i 27 år, och hennes butik har ett bra läge vid en av stadens infartsvägar med en synlig, nyrenoverad fasad. Butiken har bra ekonomi, och nu är Dorthe redo att lämna över stafetten till en ny butiksinnehavare.

Bli återförsäljare av snickrade kök från Multiform i Malmö

Bli återförsäljare av snickrade kök i Malmö

Drömmer du om att stå vid rodret som ägare av en av exklusiv köks- och livsstilsbutik för Multiform i Malmö – gärna i hamnen? Vill du bli den som säljer prisbelönta och handbyggda lyxkök till de många exklusiva bostäderna runt om i Skåne?

Då har Multiform en ”plug and play”-lösning. Den bästa personalen finns redan på plats. De två erfarna och skickliga inredningsdesignerna Anna Albinsson-Kaplan och Eva-Lotte Rönndahl hjälper idag kunderna att förverkliga sina köksdrömmar. Och visningsrummet på Dockplatsen 8 är nyinrett och exklusivt.

Ge kunden hela upplevelsen

Kontakta CEO Allan Meyer på ame@multiform.dk eller ring +45 2069 8471 om du vill veta mer om möjligheten att bli Multiform-återförsäljare.