$$$

Detaljerna, kvalitén och kärleken till hantverket är det vi värdesätter mest och finner i Multiforms moderna sortiment.

Varje nytt kök, bad eller garderob från Multiform är unikt; det skräddarsys, planeras och ritas med utgångspunkt efter våra kunders vardag, hem och liv. Vare sig man väljer ett mer traditionellt danskt kök i Form 2 med köksbranschens tåligaste lack eller nytänkande design i Form 45 med fasning av luckan eller svävande sockel så är den gemensamma nämnaren alltid densamma: Dansk design av högsta kvalité. Mönsteranpassade faner i valnöt, ek eller rökt ek och dove-tail trälådor i lönn eller ek är funktioner som gör vårt jobb som designers inspirerande. Vi är helt enkelt förälskade i Multiform.

Multiform Kök Malmö

Välkommen till Multiform köksbutik i Västra Hamnen, Malmö. I vår butik får du en upplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder ett showroom med ett brett sortiment av kök, badrum och garderobslösningar. Multiform kök är moderna, innovativa och minimalistiska i kombination med en hög funktionalitet och kvalité. Varje kök är unikt och tillverkas från grunden av våra autentiska snickare. Våra kök är handgjorda och skräddarsydda utifrån dina behov. Allt är genomtänkt in i minsta detalj, både utifrån estetiska aspekter och ur hållbarhetssynpunkt. Tveka inte att boka ett designmöte med oss på Multiform i Malmö så hjälper vi dig att ta fram ditt drömkök som kan användas i generationer framöver.

Försäljning

Customer reviews:
4/ 5stars
Rated 4.5/5 based on 100 customer reviews
itemprop="image"

Multiform garderob

Multiform Plano garderob med inredning i massiv ek och Plano skjutdörrar i grå lack.
Mått: 4800 mm i bredd. Fyra stycken dörrar och sektioner. Passar till ett rum med höjd från golv till tak 2800 mm eller högre.
Inredning inkluderar 10 st lådor i massiv ek, spegel, byxutdrag, skoutdrag, utdragbara hyllor samt bland annat hyllor med infräst led belysning mm.

Pris inkl. moms SEK

Säljes i befintligt skick och avhämtas i showroom på Dockplatsen 8, Malmö av köpare.
Garderoben går utmärkt att komplettera skulle det behövas med exempelvis en ö till extra förvaring.

Vi gör plats för flera nyheter så hör gärna av dig om du vill veta vad mer vi säljer ut från utställningarna.

Kontakta oss för mer info: 040 - 61 70 730
296.000,-
Nu 100.000,-DKK
Customer reviews:
4/ 5stars
Rated 4.5/5 based on 100 customer reviews
itemprop="image"

Multiform garderob

296.000,-
Massiv ek och grå lack
Nu 100.000,-DKK

Hitta en butik nära dig