Utifrån visionen om att köket ska vara en vacker möbel i rummet designar vi snickrade kök med en perfekt balans mellan estetik och funktion. Vi visar dig 10 handgjorda lösningar som skapar ordning i dina kökslådor.

Håndlavet Multiform skuffeindretning i massiv eg til dine køkkenskuffer

De handgjorda lådorna med klassiska laxstjärtsinkade sammanfogningar tillverkas i lönn, ek eller svartbetsad ek med botten i antingen pastellgrått eller svart.

Den översta lådan i snickeriköket Form 2 med tre lika stora fronter är inredd med två låga kökslådor. Den ena rymmer mindre saker som t.ex. muffinsformar och skedar, och den andra har långa fack med plats för kavel och bakplåtspapper.

Indret dine køkkenskuffer med lange rum og få plads til kagerulle og bagepapir

Kökslådan med kryssindelning skapar mindre utrymmen som gör det enkelt att få överblick över grytor och kastruller eller burkar med pasta, pizzamjöl och växtbaserade proteinprodukter. Gummimattan finns i grått och svart och ser till att allt står stabilt och inte glider runt i lådan.

Opdel køkkenskufferne i mindre rum og få styr på gryder og kolonialvarer

Du använder diskhon varje gång du skalar och skär frukt och grönsaker. Därför är det praktiskt att ha en kökslåda med knivar, rena trasor och handdukar i närheten av diskhon. Med indelning av lådan och en knivinsats kan du enkelt organisera innehållet.

En praktisk løsning til skuffen tæt på køkkenvasken

Varje enskild kökslåda kan inredas precis som du vill, vilket innebär att du även kan välja en lösning med långa fack nedtill och en låda utan inredning överst. På så sätt får du plats för förvaring av t.ex. skärbrädor och andra större saker i lådan.

Håndlavede køkkenskuffer i sort eg

Handgjord lådinredning

Köksön Form 45 påminner om en monolit utskuren ur ett stort stycke trä. Den minimalistiska designen framhävs av de två lika stora fronterna. Bakom köksöns eleganta yttre döljer sig massor av funktionella inredningslösningar.

Vi tillverkar lådinredningar för hand till dina lådor, och vi kan naturligtvis tillverka dem helt efter dina önskemål så att de passar till det du vill ha i lådorna. Lägg märke till detaljen med det löstagbara facket i lådan. Här kan du till exempel förvara kryddor och ställa lådan intill hällen när du lagar mat. På så vis har du allt du behöver nära till hands.

Extra djupa lådor

Multiform tillverkar alla kökslådor för hand enligt klassiska snickerimetoder på snickeriet i Kibæk. Lönnvirket som används till de handgjorda lådorna kommer från ett litet, familjeägt sågverk i Österrike och råvaran kommer uteslutande från europeiska skogar. För att få den ljusaste färgen och den jämnaste strukturen i virket fälls lönnarna till Multiforms lådor endast under några veckor om året, efter en period med frost.

Ekstra dybe køkkenskuffer giver masser af opbevaringsplads i dit køkken

De extra djupa lådorna ger massor av förvaringsutrymme i köket. Lådbotten är tillverkad av 3 mm kompaktlaminat, som är motståndskraftigt mot repor och är fäst i en not i lådsidorna. En stark och vacker lösning som håller i generationer.

Till bordsdukningen

Om du har en köksö är det praktiskt att samla ihop de saker du använder till dukning på sidan som vetter mot matbordet. Här är porslin och dukar samlade i ett 100 cm brett skåp med tre utdragslådor. Det ger snabb och enkel överblick när du ska duka bordet.

Avfallssortering

6 av 10 vill sortera mer avfall och om två år ska alla EU-länder ta hand om och sortera matavfall. Det är bakgrunden till att Multiform nu har utvecklat en rad miljövänliga avfallssystem för köket, där upp till tio olika typer av avfall kan sorteras.

Multiform har udviklet en række affaldssorteringssystemer til dine køkkenskuffer